Veuen a passar una jornada familiar amb jocs (futbol, yinkana familiar, olimpíades, rugbi, etc,), sorpreses i diversió amb moltes famílies nombroses. Des de Avafam us convidem a participar en aquesta iniciativa promoguda per *Fanucova (Federació Valenciana de Famílies Nombroses de la Comunitat Valenciana) juntament amb les associacions de famílies nombroses de València.

FANUCOVA, continua apostant i donant visibilitat als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, per això el mes d’abril treballarem el ODS 3 ‘Salut i Benestar’, i com sabem que s’acosta el Dia Internacional de la Família, el pròxim 15 de maig, hem organitzat per a totes les nostres famílies associades la primera edició del ‘Dia de l’Esport en Família’, sota el lema ‘L’esport el millor aliat per a la meua família’.

A més volem que totes les nostres famílies col·laboren amb els ODS, per això establirem un punt de recollida de roba, per a poder ajudar a totes aquelles famílies que no disposen de recursos per a poder vestir els seus fills/as, igual que realitzarem col·laboracions amb empreses perquè puguen facilitar menjar saludable a les nostres famílies. D’aquesta manera estaríem donant a conéixer de primera mà a les nostres famílies el ODS 1 ‘Fi de la Pobresa’, i al ODS 2 ‘ Fam Zero’.

PROGRAMA:

10:00h Inscripcions, es farà el lliurament de samarretes i dorsals
10:30h Activitats esportives per a les famílies
Partits de futbol 7 pares/mares contra fills i filles
Yincana familiar
Mini Olimpíada per a xiquets i xiquetes
Activitat Familiar de Rugbi
13:30h Cerimònia de lliurament de premis
14:00h Menjar
QUAN?

L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge 30 d’abril de 10.00 a 14.00

ON?

En el Camp de Rugbi València. Llit del Riu (davall de l’Escola Oficial d’Idiomes)

COM?

Per a participar hauràs de fer la teua INSCRIPCIÓ PER FAMÍLIA EN AQUEST ENLLAÇ indicant si vols participar en les activitats i quedar-vos al menjar (20€ per família) o únicament participar en les activitats esportives (10€ per família). Una vegada realitzat el pagament i comprovat per part de *Avafam, rebràs el formulari especifique d’inscripció de l’esdeveniment. És necessari emplenar el formulari per a poder assistir a la jornada.

Esperem comptar amb les màximes famílies possibles, aprofitar l’ocasió per a saludar-vos i passar una jornada molt agradable i divertida.

/* Estilos para menú plegable móvil Divi */ /* JS para menú plegable móvil Divi */