El pròxim 27 de Desembre (19.30 H), La 8 Mediterrani presenta al Palau Albereda, el Musical de Gisela, la veu de Disney a Espanya.

Es tracta d’un musical infantil i familiar que no sols sorprendrà els més xicotets… i on Gisela, acompanyada d’un elenc d’artistes i ballarins, farà un recorregut per les principals pel·lícules de Disney. Amb una posada en escena preciosa, un vestuari espectacular i una producció de qualitat, estem segurs que no deixarà indiferent a ningú. Els assistents podran gaudir al ritme de mítiques cançons com “Aquella Estrela d’Allà”, “Somia” o “Colors en el vent”, entre moltes altres. Una experiència inoblidable que ens animarà a cantar, ballar, riure i divertir-nos en unes dates tan assenyalades.

La 8 Mediterrani presentarà el xou i l’englobarà en un programa que gravarà insitu i que s’emetrà en televisió el dia de Reis. El que fa que l’esdeveniment siga encara més interessant i divertit. Uns 90 minuts serà la duració total.

Les entrades tenen un preu de 20 € cadascuna, però per ser família associada de Avafam, podràs obtindre-les per 5€ cadascuna, per a poder anar amb tota la família.

TOTES LES ENTRADES ESGOTADES, ACCEDIX ACI A LA COMPRA D`ENTRADES GENERAL

Una vegada realitzada la compra, si aquesta s’ha realitzat correctament, rebràs un correu automàtic amb les dades. Rebràs un altre correu, més endavant, amb les teues entrades en format digital per a poder accedir a l’espectacle.

Condicions de la compra d’entrades a Avafam

  • Una vegada realitzada la compra no serà possible la devolució de l’import
  • Venda d’entrades exclusiva per a socis de *Avafam. És necessari indicar el número de soci. Una vegada realitzada la compra es chequeará la base de dades per a confirmar l’enviament de les entrades.
  • Venda d’entrades des del 19 de desembre, fins al 25 de desembre inclosos o fins a esgotar existències. (TOTES LES ENTRADES ESGOTADES)

Termes i condicions de l’organització

1. Queda prohibit introduir alcohol, substàncies il·legals, armes o objectes perillosos a l’esdeveniment.
2. Admissió, en virtut del que es disposa en la Llei d’Espectacles Públics vigent.
3. És important per a tots els assistents portar amb si el DNI o un altre document identificatiu vàlid original.
4. Queda limitada l’entrada i/o permanència en l’esdeveniment a tota persona que:
– Es trobe en estat d’embriaguesa, port o consumisca qualsevol tipus d’estupefaents o qualsevol tipus de substància il·legal.
– Port armes o objectes contundents, tallants o potencialment perillosos, susceptible de causar mal a persones i/o objectes.
– Provoque o incite qualsevol desordre dins de l’esdeveniment o haja causat rebomboris comprovats.
5. Tot assistent podrà ser sotmés a un registre per l’equip seguretat en l’accés a l’esdeveniment, seguint les directrius de Llei d’Espectacles Públics i Seguretat Privada. En cas de negar-se al registre, li serà denegada l’entrada a l’esdeveniment.
6. Qualsevol entrada trencada o amb indicis de falsificació autoritzarà l’organitzador a privar al seu portador de l’accés a l’esdeveniment.
7. L’organització de l’esdeveniment no es fa responsable de les entrades robades.
8. Està terminantment prohibit gravar, retransmetre i/o filmar l’esdeveniment amb equip professional sense permís previ de l’organització.
9. L’organització podrà gravar, retransmetre i filmar als assistents.

/* Estilos para menú plegable móvil Divi */ /* JS para menú plegable móvil Divi */